Overslaan en naar de inhoud gaan

1 jaar De Hangmatbelegger

Tim Nijsmans, 01-09-2024
Boek De Hangmatbelegger

Beste (mogelijke) hangmatbelegger!

We hopen dat jullie een uitstekende zomer hebben gehad, in de hangmat of niet.

Binnenkort is het het 1-jarig jubileum van ons boek "De hangmatbelegger". We zijn zo blij met het succes dat het heeft gehad. We hebben het afgelopen jaar meer dan 14.000 lezers geïnspireerd om te hangmatbeleggen!

Om dit te vieren, organiseren we een webinar op woensdag 4 september om 19u30. We kijken eens naar de resultaten van de modelportefeuilles en proberen we jullie veel gestelde vragen te beantwoorden. Tenslotte kijken we naar wat we kunnen verwachten als hangmatbeleggers. Moeten we ons zorgen maken over de forse dalingen en schommelingen?

Schrijf je in voor de webinar

€5,00 korting op het boek

Heb je "De hangmatbelegger" nog niet kunnen kopen? Of wil je het aan iemand cadeau doen? Het boek is nu tijdelijk beschikbaar aan €19,99 in plaats van €24,99. De actie is geldig via de website van Lannoo met de kortingscode dehangmat5.

Heb je een vraag voor ons voor de webinar?

Stuur ze maar alvast naar tim@vermogensgids.be.

Ik kan er woensdag helaas niet bij zijn

De webinar zal worden opgenomen. Schrijf je in ieder geval in via de link, dan ontvang je 24 uur na de webinar een mailtje met de opname. De opname zal ook beschikbaar zijn op het YouTube-kanaal van Vermogensgids.

Kom je niet in de Zoom?

Er is een maximale capaciteit. Als de Zoom vol is, kan je de webinar toch volgen via het YouTube-kanaal van Vermogensgids.

Hopelijk tot op de webinar!

Warme groeten,

Tim Nijsmans en Yoran Brondsema